Αρχική » Ανακαινίσεις » Ανακαίνιση Καταστήματος Θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση Καταστήματος Θεσσαλονίκη

Η ανακαίνιση καταστήματος είναι μια διαδικασία αναγκαία για την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού. Τα καταστήματα λιανικής πρέπει να έχουν την καλύτερη εικόνα ώστε να καταφέρουν να προσελκύσουν τους καταναλωτές.

Είναι πλέον αλήθεια πως η εικόνα του καταστήματος είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την πραγματοποίηση των αγορών. Εφόσον υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός καταστημάτων με ανταγωνιστικές τιμές, η εικόνα του καθενός είναι που κάνει την διαφορά.

Έτσι, η ανακαίνιση ενός καταστήματος γίνεται επιτακτική και μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας έχει έρθει η στιγμή για μια ολική αναβάθμιση του καταστήματός σας.

 

Γιατί Να Κάνετε Ανακαίνιση Καταστήματος;

Η ανακαίνιση θα φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα για την επιχείρησή σας. Οι λόγοι που μπορεί να σας ωθήσουν για να προχωρήσετε σε μια ανανέωση της επαγγελματικής σας στέγης είναι οι παρακάτω:

 • Για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του καταστήματος: Με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, σίγουρα έχουν προκύψει καινούργιες ανάγκες. Αυτές οι ανάγκες ενδεχομένως δεν καλύπτονται από την υπάρχουσα διαρρύθμιση του καταστήματος. Με την ολοκλήρωση της ανακαίνισης, θα παραλάβετε ένα κατάστημα λειτουργικό και άνετο.
 • Για την αποκατάσταση ζημιών: Η ανακαίνιση του καταστήματός σας έχει επίσης στόχο να αποκαταστήσει τυχόν ζημιές που έχουν γίνει μέσα στον χώρο. Εφόσον το κατάστημα δέχεται έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών σε καθημερινή βάση, είναι πολύ πιθανό πως έχουν δημιουργηθεί ζημιές.
 • Για την αντιμετώπιση των φθορών που προκαλούνται με την πάροδο των χρόνο: Κάθε χώρος, μετά από ένα χρονικό διάστημα, αποκτά μια θαμπή όψη. Αυτό οφείλεται στις φυσικές φθορές που αφήνει ο χρόνος πάνω σε όλα τα αντικείμενα. Ωστόσο, τα σημάδια του χρόνου σε ένα κατάστημα είναι αντιαισθητικά και μπορεί να συμβάλλουν στη μείωση των πωλήσεων. Έτσι, μια ανανέωση του καταστήματος θα φρεσκάρει το χώρο και θα του δώσει μια καινούργια πνοή.
 • Για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του καταστήματος: Ό,τι κατάστημα και να έχετε, είναι σίγουρο πως οι καταναλωτές έχουν πολλές επιλογές. Για να σιγουρευτείτε ότι οι πελάτες θα μπουν στο δικό σας κατάστημα, δεν αρκεί να έχετε μόνο ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα πρέπει επίσης το κατάστημά σας να ξεχωρίζει από αυτά των ανταγωνιστών σας.
 • Για την ενίσχυση της δικής σας και της διάθεσης των υπαλλήλων σας: Ένας φρέσκος και λειτουργικός χώρος συμβάλλει καθοριστικά και στη διάθεσή σας. Παράλληλα, και οι υπάλληλοι σας θα χαίρονται να εργάζονται μέσα σε αυτό.
 • Για την εφαρμογή μιας νέας αισθητικής: Με την ανακαίνιση καταστήματος μπορείτε να κάνετε μια πιο ριζική αλλαγή στην αισθητική του καταστήματός σας. Αυτό, όχι μόνο θα ανανεώσει τον χώρο σας, αλλά και θα προσελκύσει νέους πελάτες.

 

Κάθε Πότε Είναι Απαραίτητη Η Ανακαίνιση Καταστήματος;

Γενικά, η ανακαίνιση καταστήματος πρέπει να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται και από το είδος των εμπορευμάτων που έχει κάθε κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ένα κατάστημα με είδη ρουχισμού ή οπτικά, έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, κι έτσι θα πρέπει να ανανεώνεται συχνά. Αντίθετα, ένα βιβλιοπωλείο μπορεί να διατηρήσει την εικόνα του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, κάθε κατάστημα θα πρέπει να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, ώστε να παραμένει ανταγωνιστικό.

 

Ποιες Εργασίες Περιλαμβάνονται Σε Μια Αναβάθμιση Καταστήματος;

Η ανακαίνιση γραφείου μπορεί να γίνει είτε ως ένα απλό φρεσκάρισμα, είτε πλήρης. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που συμπεριλαμβάνονται είναι οι παρακάτω:

 • Αποξήλωση και τοποθέτηση δαπέδων,
 • Αποξήλωση και αντικατάσταση βιτρίνας,
 • Έλεγχος και αντικατάσταση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων,
 • Καθαίρεση και κατασκευή εντοιχισμένων επίπλων, όπως κρεμάστρες και ράφια,
 • Διαρρύθμιση του χώρου των δοκιμαστηρίων με τη χρήση γυψοσανίδας,
 • Τοποθέτηση νέων επίπλων, ραφιών, και κρεμαστρών,
 • Ελαιοχρωματισμός,
 • Εσωτερική διακόσμηση.

 

Ποιες Διαδικασίες Ακολουθούμε Στην Ανακαίνιση Καταστήματος;

Για να ξεκινήσετε την ανακαίνιση καταστήματος θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επικοινωνείτε με την εταιρεία μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού,
 2. Ένας από τους έμπειρους μηχανικούς μας επισκέπτεται το κατάστημά σας ώστε να διαπιστώσουμε τις ανάγκες του. Κατά την επίσκεψη του μηχανικού, μπορείτε να του εξηγήσετε το όραμά σας,
 3. Εκπονούμε οικονομοτεχνική μελέτη, κατά την οποία προσδιορίζονται οι εργασίες και τα υλικά που χρησιμοποιηθούν. Παράλληλα, σας παρουσιάζουμε μια τρισδιάστατη (3D) αναπαράσταση του αποτελέσματος.
 4. Αφού συμφωνήσετε σε μια από τις προτάσεις μας, θα συνεννοηθούμε για ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε να μην παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστή η επιχείρησή σας. Η ανακαίνιση μπορεί να κρατήσει από 1 εβδομάδα έως και 1 μήνα.
 5. Πραγματοποιούνται οι εργασίες για να λάβετε το κατάστημα των ονείρων σας.

 

Γιατί Να Επιλέξετε Την Νεα Δόμηση Για Την Ανακαίνιση Του Καταστηματός Σας;

Η εταιρεία μας έχει πολυετή πείρα στη διαμόρφωση καταστημάτων κι επαγγελματικών χώρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να πραγματοποιήσουμε κάθε όνειρο που έχετε για την επιχείρησή σας. Οι μηχανικοί μας είναι άρτια καταρτισμένοι για να φέρουν εις πέρας κάθε σας απαίτηση. Με φρέσκες ιδέες και μοντέρνο design θα αναδείξετε το κατάστημά σας και θα προσελκύσετε νέους πελάτες.

Ανακαίνιση
Κουζίνας

Σε πολλά και μοντέρνα σχέδια.

Ανακαίνιση
Μπάνιου

Με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ανακαίνιση
Ντουλάπας

Πληθώρα σε σχέδια και χρώματα.

Ανακαίνιση
Κουφωμάτων

Με ασφαλή και ανθεκτικά υλικά.

Ανακαίνιση
Πορτών

Ποιότητα για μέγιστη ασφάλεια.