Αρχική » Ανακαινίσεις » Ανακαίνιση κουζίνας Θεσσαλονίκη

Ανακαίνιση Κουζίνας Θεσσαλονίκη

Η ανακαίνιση κουζίνας μπορεί πλέον να γίνει ποιοτικά και οικονομικά. Μετά από κάποια χρόνια, κάθε κουζίνα χρειάζεται αναβάθμιση.

Μέχρι τώρα, το κόστος ήταν το βασικό εμπόδιο για την έναρξη αυτού του έργου. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε πακέτα για ανακαίνιση κουζίνας που σας επιτρέπουν να ανανεώσετε το χώρο σας. 

 

Ανακαίνιση κουζίνας σε χρώμα λευκό, με κρυφό φωτισμό.
Ανανέωση κουζίνας και τραπεζαρίας στη Θεσσαλονίκη

Τι σας προσφέρει μια Ανακαίνιση Κουζίνας; 

Μια ανανέωση της κουζίνας θα φέρει μια νέα πνοή σε ολόκληρο το ακίνητο.

Επιλέξτε Νέα Δόμηση για ανακαίνιση κουζίνας σε μεγάλες προσφορές για να βρείτε όλες τις λύσης που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο. Με εξατομικευμένες λύσεις για το σπίτι και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε αυτές τις εργασίες γρήγορα και εύκολα.

Τα οφέλη αναβάθμισης κουζίνας είναι πολλαπλά. Ενδεικτικά, μετά από τις εργασίες θα παρατηρήσετε τα παρακάτω:

Δημιουργία Αποθηκευτικών Χώρων: Η κουζίνα είναι το μοναδικό δωμάτιο σπιτιού που απαιτεί πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι μικροσυσκευές, τα σκεύη μαγειρικής, οι κούπες, και τα πιάτα, θα τοποθετηθούν σε άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ακόμα κι αν έχετε μικρή κουζίνα, θα μπορείτε πλέον να αξιοποιήσετε έξυπνους χώρους που έμεναν ανεκμετάλλευτοι.

Καλύτερη Διαρρύθμιση της Κουζίνας: Πολλά παλιά σπίτια υποφέρουν από κακή διαρρύθμιση. Η ανακαίνιση κουζίνας θα σας δώσει έναν χώρο, όπου το κάθε εκατοστό θα έχει αξιοποιηθεί. Με αυτό τον τρόπο, η καθημερινότητά σας θα διευκολυνθεί, ενώ παράλληλα ο χώρος θα αναπνεύσει.

Βελτίωση Φωτισμού: Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι σε κάθε δωμάτιο σπιτιού. Ανάλογα με την επιλογή, μπορεί να δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να μην κουράζει τα μάτια σας. Το μαγείρεμα είναι μια διαδικασία που απαιτεί καλό φωτισμό, ειδικά αν η κουζίνα δεν διαθέτει ένα παράθυρο που να αφήνει αρκετό φυσικό φως στο δωμάτιο. Έτσι, ένα από τα βασικά μελήματα μιας ανακαίνισης είναι η εγκατάσταση του σωστού φωτισμού.

Απομόνωση της Κουζίνας: Η ανακαίνιση της κουζίνας σας επίσης, φροντίζει για την απομόνωση του χώρους από το υπόλοιπο σπίτι. Αυτό έχει στόχο την μείωση των οσμών και των θορύβων που προέρχονται από την κουζίνα.   

Ένας Λειτουργικός κι Άνετος Χώρος: Στο τέλος των εργασιών, η κουζίνα σας θα είναι ένα λειτουργικός χώρος, με έμφαση στην άνεση και την αισθητική. Η σωστή διαρρύθμιση συναντάει την μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση για την πλήρη αναβάθμιση του χώρου σας.

Όσον αφορά στην ανακαίνιση κουζίνας οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με το προϋπολογισμό μας. Έτσι, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι θα χαίρεστε το αποτέλεσμα για χρόνια.

Νέα κλασική κουζίνα με νησίδα πλήρως λειτουργική στη μέση του χώρου στη Θεσσαλονίκη
Ανασχεδιασμός και ανανέωση κουζίνας σε μακρόστενο χώρο στη Θεσσαλονίκη
Νέα μοντέρνα κουζίνα σε χρώμα μαύρο με εκπληκτικό design στα ντουλάπια

Ποιες Οι Βασικές Εργασίες κατά την Ανακαίνιση Κουζίνας; 

Κάθε σπίτι έχει τις δικές του ανάγκες κι έτσι το εύρος εργασιών μιας ανακαίνισης κουζίνας είναι μεγάλο. Σε κάθε περίπτωση, για ανακαίνιση κουζίνας το κόστος εξαρτάται από τα τετραγωνικά του χώρου, τις απαιτήσεις του, και τον προϋπολογισμό σας. Οι βασικές εργασίες που πραγματοποιούνται είναι οι παρακάτω:

 • Αφαίρεση των παλιών επίπλων της κουζίνας,
 • Αποξήλωση και αντικατάσταση των πλακιδίων, με καινούργια κεραμικά πλακίδια,
 • Αποξήλωση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων,
 • Αντικατάσταση σωληνώσεων,
 • Εγκατάσταση καινούργιων σημείων παροχής νερού, με πρόβλεψη για την τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων,
 • Δημιουργία καινούργιων σημείων παροχής ρεύματος για την άνετη χρήση όλων των απαραίτητων ηλεκτρικών συσκευών,
 • Μέτρηση και κατασκευή, κι εγκατάσταση εντοιχισμένων επίπλων κουζίνας,
 • Αντικατάσταση δαπέδου,
 • Σύνδεση των καινούργιων ηλεκτρικών συσκευών,
 • Αλλαγή πόρτας και κουφωμάτων,
 • Μελέτη και τοποθέτηση καινούργιου πάγκου και νεροχύτη,
 • Ελαιοχρωματισμός.

Ανάλογα με την κατάσταση, ενδέχεται να μην είναι απαραίτητες όλες αυτές οι εργασίες. Οι έμπειροι μηχανικοί μας θα σας καθοδηγήσουν ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα των εργασιών που απαιτούνται.

Ποια διαδικασία ακολουθούμε για την ανακαίνιση κουζίνας; 

Η ανακαίνιση κουζίνας πραγματοποιείται πάντα σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα που θέτουμε πριν την έναρξη.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία από τη στιγμή που επικοινωνήσετε μαζί μας είναι η παρακάτω:

 

 1. Μετά την αρχική μας επικοινωνία, ο μηχανικός μας θα επισκεφτεί τον χώρο σας. Έτσι, θα μπορεί να διαπιστώσει τις ανάγκες που έχει, ενώ παράλληλα μπορείτε να του περιγράψετε πώς φαντάζεστε το τελικό αποτέλεσμα.
 2. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται οικονομοτεχνική μελέτη. Σε αυτή, περιγράφονται αναλυτικά οι εργασίες που θα πραγματοποιήσουμε, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε, και οι καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές που θα συνδέσουμε.
 3. Μας ενημερώνετε για τον προϋπολογισμό σας, ώστε να μπορέσουμε να σας παρέχουμε με τα υλικά με την καλύτερη σχέση ποιότητα-τιμής.
 4. Μόλις συμφωνήσουμε, θα λάβετε μια τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση του τελικού χώρου. Αν δεν σας αρέσει κάτι στο σχέδιο του χώρου, μπορούμε να το προσαρμόσουμε για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.
 5. Έπειτα, συντάσσουμε ένα χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίηση των ενεργειων,  ώστε να μην χρειαστεί να διαταραχθεί η καθημερινότητά σας.
 6. Τέλος, πραγματοποιούνται οι εργασίες και παραλαμβάνετε.
3D Εσωτερικός σχεδιασμός χώρου

Γιατί να επιλέξτε την Νέα Δόμηση για την Ανακαίνιση της Κουζίνας σας; 

Αν αναζητείτε ανακαίνιση κουζίνας σε καλή προσφορά, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των ανακαινίσεων μας επιτρέπει να βρίσκουμε λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις.

Έχουμε επενδύσει στο προσωπικό μας, καθώς γνωρίζουμε ότι η άρτια δουλειά μας είναι η διαφήμιση μας. Το δυναμικό μας περιλαμβάνει εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι έτοιμοι να ακούσουν κάθε σας ανάγκη.

Στόχος είναι η δημιουργία χώρων που θα χαίρεστε για χρόνια, γρήγορα και οικονομικά.

Ζητήστε μας προσφορά για την δική σας ανακαίνιση.

Ανακαίνιση
Κουζίνας

Σε πολλά και μοντέρνα σχέδια.

Ανακαίνιση
Μπάνιου

Με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ανακαίνιση
Ντουλάπας

Πληθώρα σε σχέδια και χρώματα.

Ανακαίνιση
Κουφωμάτων

Με ασφαλή και ανθεκτικά υλικά.

Ανακαίνιση
Πορτών

Ποιότητα για μέγιστη ασφάλεια.