Ο χώρος του Σαλονιού αποτελεί ένα από τα πιο κεντρικά και σημαντικά μέρη ενός σπιτιού , επομένως σίγουρα η ανανέωσή του θα δημιουργήσει μια πιο φρέσκια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας! Ίσως έχετε συνηθίσει τον χώρο και νιώθετε πως χρειάζεται να αλλάξει λόγω της συχνής χρήσης του.

Είναι μια πολύπλοκη και περίτεχνη διαδικασία που χρειάζεται συνδυασμό αισθητικής και δομικής , για τα καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και το προσωπικό είναι ορθά καταρτισμένο ώστε να κάνει μια Ανακαίνιση Σπιτιού επιτυχημένη.

Ποια Βήματα να ακολουθήσετε:

Προτού καταλήξετε στο τι ακριβώς θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας , σας προτείνουμε να κάνετε μια έρευνα αγοράς στην κατηγορία Ανακαίνιση Σπιτιού Θεσσαλονίκη ώστε να πάρετε ιδέες και να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με το τι χρειάζεται σε μια Ανακαίνιση Σαλονιού.

5 Βήματα:

 

1. Τι αλλαγές επιθυμείτε

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ποιος τύπος σπιτιού σας ταιριάζει και πόσες αλλαγές είστε διατεθειμένοι να κάνετε . Η αισθητική ανακαίνιση σαλονιού είναι μια πιο εύκολη διαδικασία που χρειάζεται κυρίως αλλαγές στις αποχρώσεις και στη διαρρύθμιση του χώρου. Με αυτή την αλλαγή ο χώρος σας θα ανανεωθεί με σχετικά χαμηλότερο κόστος από μια ολική Ανακαίνιση Σπιτιού.

Εάν οι αλλαγές που επιθυμείτε είναι πιο περίπλοκες και απαιτούν αλλαγή στη δομή του χώρου τότε είναι σημαντικό να αναλογιστείτε τη δαπάνη και τον απαιτούμενο χρόνο. Πολλές  Ανακαινίσεις σπιτιών στη Θεσσαλονίκη αποτελούνται από έναν συνδυασμό έξυπνων διαρρυθμίσεων που αλλάζουν εντελώς τον χώρο. Επομένως, έχετε φανταστεί πως θέλετε να δείχνει ο χώρος σας όταν ολοκληρωθεί η Ανακαίνιση Σπιτιού σας;

 2. Υπολογίστε την επένδυση χρόνου και χρημάτων που θα κάνετε

Η ομάδα μας συστήνει στους πελάτες που μας απευθύνονται για Ανακαίνιση στη Θεσσαλονίκη να καθορίζουν εξ αρχής ένα οικονομικό πλάνο του έργου. Ένας καλός προγραμματισμός του χρόνου σας αλλά και ένας προϋπολογισμός χρημάτων είναι καθοριστικός για την εξέλιξη της ανακαίνισης. Ειδικότερα, αυτό χρειάζεται είναι να έχετε καταλήξει στο πως φαντάζεστε το χώρο σας όταν τελειώσει η Ανακαίνιση του Σπιτιού σας στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια χρειάζεται να μελετήσετε με ποιόν τρόπο επιθυμείτε να επιτύχετε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως προαναφέρθηκε σας συστήνουμε να κάνετε μια έρευνα μόνοι σας ανεπηρέαστοι από τις απόψεις διάφορων επαγγελματιών ώστε να είστε έτοιμοι όταν βρεθείτε με αυτούς να τους παρουσιάσετε τι ακριβώς ζητάτε. Με αυτή την έρευνα μπορείτε να βρείτε τα υπέρ των όσων έχετε σκεφτεί.

3. Συνάντηση με την ομάδα μας

Το τρίτο και ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να κλείσετε ραντεβού με κάποιον επαγγελματία αυτού του κλάδου. Τη σημαντικότερη θέση σε ένα τέτοιο έργο την κατέχει το συνεργείο που θα αναλάβει τις εργασίες. Είναι υψίστης σημασίας να νιώθετε σίγουροι πως μπορείτε να τους εμπιστευτείτε καθώς θα αναλάβουν να αναδιαμορφώσουν ένα κομμάτι του σπιτιού σας.

Συζητήστε με τους καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες της εταιρίας μας σχετικά με τον χώρο σας, ακούστε τις συμβουλές και τις εκτιμήσεις τους και δείτε προτάσεις από προηγούμενα έργα μας. Η ομάδα μας διαθέτει έκθεση έργων από Ανακαινίσεις Σπιτιών στη Θεσσαλονίκη που μπορείτε να πάρετε ιδέες για το χώρο σας. Πρώτιστο μέλημά μας είναι να υπάρχει καλή επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των πελατών μας!

4. Ετοίμασε των χώρο σου

Αφού καταλήξετε και συμφωνήσετε με το συνεργείο που θα σας αναλάβει , χρειάζεται να προετοιμάσετε το σπίτι. Προτείνουμε να αδειάσετε το δωμάτιο που θα γίνει η ανακαίνιση ώστε να προστατέψετε τα υπάρχοντά σας αλλά και να μην είναι εμπόδια για τους εργάτες. Σημαντικό επίσης είναι να μην υπάρχουν πολύτιμα αντικείμενα ώστε να διατηρηθούν ασφαλή κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Σε πολλές Ανακαινίσεις στη Θεσσαλονίκη οι πελάτες μας προτιμούν να διατηρούν ένα χώρο στο σπίτι καθαρό που να μην έχουν επαφή με το εργατικό προσωπικό ώστε να διατηρήσουν την ιδιωτικότητά τους.

Είστε έτοιμοι! Η Ανακαίνιση του σπιτιού σας μπορεί να ξεκινήσει , αρκεί να υπάρχει διάθεση και καλή επικοινωνία. Θέλουμε να κάνουμε το σπίτι σας όπως το έχετε φανταστεί συνδυάζοντας την καλύτερη ποιότητα με την καλύτερη τιμή !

Σας παροτρύνουμε να εμπιστευτείτε την ομάδα της Νέας Δόμησης καθώς διαθέτει πολυετή εμπειρία στην Ανακαίνιση Σπιτιού στη Θεσσαλονίκη. Συζητήστε μαζί μας τις επιθυμίες και τις ανησυχίες σας και εμείς θα φροντίσουμε να τις καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο!